Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mod att gro

Året är 2022
I varje hus gror drömmar

Januari börjar året
Gå försiktigt framåt
I vägens grus gror drömmar

Vårt mod går i knopp
Hoppet tindrar
Vinterns ljus gror drömmar

Även om det fryser till igen
driver längtan
i vår inre trädgård
ord ur blod ur blommor!








Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-04 01:44



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Ja hur det än blir, finns alltid en längtan
och drömmar. Ljuset...
2022-01-06

    Lena Söderkvist VIP
Ja, så känner nu många vid tolvslaget. Tillförsikt. Den behövs för att gå vidare.
2022-01-06

  Marita Ohlquist VIP
En fin och uppmuntrande text, även om det är kallt ute kan vi odla vår inre trädgård.
2022-01-05

  Solstrale VIP
Fint stöd i dina ord jag finner!
Gott år 2022 önskar jag dig då!

Din profilbild är cool!
2022-01-04

  Bengt H VIP
Ja tänk om man kunde se drömmar lika tydligt som blommorna om våren.
2022-01-04

  Kungskobran VIP
Förtröstan är ordet
2022-01-04

  ULJO
Må vårsolen snart sprida sitt ljus.
2022-01-04

  Monika A Mirsch VIP
Din underbara dikt förmedlar en fläkt av vårens dofter - smyger sig in till mig och ger mig ro - tack - ha det gott!
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP