Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Coverdesign:Sten Wiking/Licentia


KVACKSALVERIERNAS TIDEVARV ÄR INTE ÖVER

Det var inte bara Jesus som påstods
kunna bota blinda, lama och döva
utan även i modern tid
har dessa kontraproduktivt hycklande
kvacksalvare växt upp som svampar
i underjorden där ca : 50% av
läkemedelsindustriernas produkter
på apoteken är verkningslösa och
förlitar sig enbart på enfaldiga
människors naiva tro på drakoniska
helbrädgagöranden,
och i denna pandemins tidevarv
blommar de ena extraordinära
påståendena efter det andra
om vaccinens verkan och icke verkan,
där en extraordinär evidens saknas.



~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 307 gånger
Publicerad 2022-01-04 03:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP