Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gloria






Någon springer runt i cirklar tätare och tätare försöker trolla fram en gloria.




Fri vers av Knark VIP
Läst 81 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-04 08:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP