Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ödesrosor men inte här



Ristades glimhjärtan i bark

tillsammans


Allt

i ett slag

uppnåeligt

En hel värld

kunde vinnas



Ingen såg det komma

men även i denna mark

rotades ödesrosor


och de tu skinande

skuggsattes

förväntades

förpassas

under färd



Men segt

och glimmande

var dess virke




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-01-04 08:33



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Evig kärlek, "segt virke", är ej fy skam! :)<3
2022-01-07

  Hon kallar sig poet VIP
Gillar avslutet och hur det landar med just ordet "virke" - dikt av rätta virket så att säga ... med andra ord ... fint
2022-01-06

  Susen VIP
Titeln som du är mästare på och raderna därefter håller mig kvar i vacker kärlekspoesi
2022-01-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi.
2022-01-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Vilken vacker dikt och titel! Gillar inledningen...och " glimmande var dess virke" Fint!
2022-01-05

    Lena Staaf VIP
En vacker dikt som för tankarna till evig kärlek som motstår alla påfrestningar.
2022-01-04

  Elinor Sörensson VIP
Två själar
två hjärtan
evigt förbundna

orubbliga tillsammans

"Ristades glimhjärtan i bark

tillsammans"

Tycker mycket om denna text.

2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP