Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vad vill jag egentligen?

Om jag ändå kunde le
om jag ändå kunde se
om jag ändå kunde ge
om jag ändå kunde be

Jag vill inte få
jag vill inte må
men jag kan inte rå
dessa begär två




Bunden vers (Rim) av Bengt H VIP
Läst 151 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-04 09:31



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Från perspektiv till driv kan ibland vara ett långt kliv! Önskar dig kraft du med huvud på skaft!
2022-01-07

  lodjuret/seglare VIP
En del har ont om kalhyggen, andra får ont i ryggen, kanske om miljön du tänker, arbetsmiljö med smicker o ränker, det finns här o där trygg en...
2022-01-05

  Blomma-Stjärna VIP
det är klart -
du vill få - må - bra <3
o utifrån det be - ge - se - le
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Bengt H
Bengt H VIP