Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Halvt vissna palettblad i fönsterkarmen

Min lilla oas i Göteborg
Av betong och 10 våningshyreshus
Duvor grus och fimpar
En misslyckad dejt
Tror jag vill vara ensam ett tag
Jag vet inte hur man är vuxen

Några dagar innan nyår
En bieffekt av trauma är
Tankar om att inte leva så länge
Kunde inte svara i telefon förr
Kryssar i rutan om psykiskt våld
Vem när hur?

Jag vinklar aldrig persiennerna längre
Gillar tanken på att någon på andra sidan ser mig om jag faller sönder
Att bli sedd naken och ful är ett litet pris att betala för att bli hittad




Fri vers (Fri form) av Julia Sixten
Läst 122 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-01-04 10:21



Bookmark and Share


    Askanden
självutlämnande om det många finner döspinsamt

skicklig skildring av ångeststörning
blir inte sällan skräckuppvisningar
i ärlighet,
som här
2022-01-08

  DarkIsTheWorld
<3
2022-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Julia Sixten