Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till musik av:David Antony Clark"Gondwana's Ark" Youtube.


"Kalibrering. .."




Tog ett fotsteg in
i ett annat Land.

Innan Eden.

Vill ej komma
ut därifrån

Tvungen tvinna
mina steg

I den Tid som är!


Men hör Kean skrika
Inne bland molnfyllda
Berg med fuktig Regn
-skog nedanför

gränslös är jag-gränslösa
är vi alla- inuti

Fastlåsta i begränsande
Taggtråd och bestämmelser
-utanför


Tog ett fotsteg in
i ett annat Land*
Innan Eden

Kan inte förstå vad
det betyder

Om det har någon
betydelse

Bara att följa toner
inuti

Följer du med dit?

Där du och jag

Kan se in i varandras
ögon

Och förstå en
annan tid. ..

Som är nu.









*Gondwana land.




Fri vers (Fri form) av Sefarge VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-04 10:55



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Vilket underbart land där man inte är insnärjd i taggtråd fulla av regler och förbud, dit vill jag fara, där bara kärleken härskar, all I need is love, love is all i need.
2022-01-06

    Lena Staaf VIP
Vacker och tänkvärd dikt som man skulle vilja höra sjungas. Signalerar en gränslös gemenskap mellan människor.
2022-01-04

  Bengt H VIP
Smäktande musik till mystiska poeteranden. Kul läsa något lite nytt av dig!
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP