Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att inte nå fram

Ingen annan kan riva de murar

Vi själva byggt runt oss själva

Ty det är bara vi som vet

Vilka vi vågar släppa igenom

Den skyddande fasaden vi bär på

 

Trots att vi vet hur det ligger till med detta

Gör det alltid lika ont

Att stå vid sidan om och vilja hjälpa till

När man ser hur någon lider

Bakom sina självbygda murar av tvivel

 

Ty vi människor är skapta som så

Att vi känner empati med varandra

Och våra hjärtan värker av samförstånd

När någon kämpar på i vardagen

Utan att våga se den hjälpande hand som sträcks fram




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-12 06:55



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord av en klok kvinna.
2022-01-12

  Mats Edin VIP
Vackert skrivet
2022-01-12

  ULJO
Om alla kände så.....................
2022-01-12
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP