Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hälsan först!

Ibland undrar jag om mitt drickande
är hälsosamt,
för kreativiten alltså,
eller om det
får mig att komma närmare mig själv
på något sätt
Att slippa
allas ögon och öron

Eller
så glider jag
längre ifrån mig själv
in
i dimman

Men dimman e bra




Fri vers (Fri form) av Emil Ågren
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-04 12:55



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Dimman är inte bra.
Alkohol är aldrig bra.
Själv är jag absolutist.
Folk hatar absolutism.
Bra!
Det är ett tecken på att jag har rätt.
Mobben har alltid fel.
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Emil Ågren