Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus

Ny tanke blommar
över gammal känsla

Värme växer
längs nyckelbenen

Forsen stillnar
och allt är okej




Fri vers av Vintervarg
Läst 120 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-04 13:48



Bookmark and Share


  Ordsus
Fin dikt som förmedlar känslan av att komma till insikt och att gå vidare i livet.
2022-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Vintern är aldrig OK.
2022-01-04
  > Nästa text
< Föregående

Vintervarg
Vintervarg