Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min solstråle, du vet ju om att det är du!


Solstrålen

Min lilla solstråle,
bekymrar sig över sin mamma.
Men du hjälper mig,
bara genom att du finns,
du glada härliga unge,

solstrålen i mitt liv!!!




Fri vers av jäntan
Läst 353 gånger
Publicerad 2006-07-31 02:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
^_^
2006-08-03
  > Nästa text
< Föregående

jäntan

Mina favoriter
Trygghetsängeln