Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hemmanet

Så är tiden inne,
hur göra med hemmanet?¿

Vill inte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

...men måste ju ta mig i kragen...

...hur?¿

Saknar dig så, om jag kunde vrida tiden tillbaka,
när du fanns där på hemmanet och tog emot oss när vi kom...

Håj! ...och stora kramen!

Vill krama dig igen, men när?¿

Ses vi när även jag \"går över till andra sidan\"?¿

Hoppas...




Fri vers av jäntan
Läst 433 gånger
Publicerad 2006-07-31 03:02



Bookmark and Share


  Isla Estrecho
Jo du Smultronblomman, ett "hemman" är en gård med tillhörande mark om jag inte tar helt fel. Ett exempel där ordet används förutom i texten ovan är från visan "Sista brevet från Liikavaara Frans":

"Nå Johan Söderberg han leva hejsan
så hela hemmanet åkt kollifejsan."

Förövrigt, Jäntan, så tror jag verkligen att ni möts på andra sidan.
2006-07-31

  Smultris
Vad är hemmanet?
2006-07-31
  > Nästa text
< Föregående

jäntan

Mina favoriter
Trygghetsängeln