Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Globen



Inre egenskaper
i ett yttre flöde
Kosmiska energistrålar
Guds osynliga närvaro
i tiden
Det ensamma flödet
Den levande inspirationen
i världens rum




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2022-01-04 18:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP