Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kattor


en kvinna är som en katta

hon är suveränt självisk i sig själv
en primadonna tassandes fram
strosa fritt

en matriark
görandes vad hon vill

klösandes hårt när hon vill
spinnandes mjukt när önskas

hållandes många hannar i hägn
lustandes fritt, ägandes allt

en gudinna var dag























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-04 19:52



Bookmark and Share


  ßluie VIP
Det finns en svaghet i att kalla en kvinna en gudinna. En slags genväg, att vilja frångå skuld. Personligen ser jag oss som jämlikar. Har aldrig förstått det där med från Mars och från Venus. Kanske har det att göra med att jag är bög?
Jag ställer inte upp på det frånskiljande längre. Bättre kan du, vän.
2022-01-07

  SatansSon VIP
jag gillar frassar.
2022-01-07

  Katinka VIP
Ja tänk om varje kvinna kunde få känna så. Världen hade sett annorlunda ut då. Tack!
2022-01-05

  Sparvögat VIP
Känner inte igen mig i dina ord…
Där kärleken vilar mättas lusten, till en och samma man…
Men katter är underbara djur…
2022-01-05
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP