Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå Marions tredje reduktion


Visst är det sant

När datum växlar
Åren förnyas av
nya dagar nu,
är du, kära,
till sist, så
klart, vi
båda




Fri vers av Horace
Läst 117 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-05 14:38



Bookmark and Share


  karenina VIP
Sida vid sida. Alltid
2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

Horace
Horace