Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordfyrverkeri

Har varit frånvarande från denna sida
annat skrivande har hämmat
kanske man kan benämna det
skrivkramp

Den kommer och går
krampen alltså

För att skriva på denna sida
behövs för min del en viss stämning
och känslan av att jag vill förmedla något
som nu
en form av rensning i tankeverksamheten
en sortering

Det ger harmoni

Kanske detta år slutar med
att jag i en strid ström
kastat ur mig ord
som till slut bildat ett ordfyrverkeri
som likt stjärnor blinkar som fyrbåkar
i cyberrymden

Den som lever får se





Fri vers av AA VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-04 22:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP