Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Om "överhet" åtrå och ett starkt underläge i attraktionskraft och social ställning.


Till A. från D.


Jag krälar i stoftet
vid dina fötter,
där jag är utlämnad
som tiggare av din ynnest.
Du sköna prinsessa,
jag är din fattige,
lojale dräng
som lever av smulorna
från ditt bord
och njuter av allt
som du slänger åt mig.
Gör med mig
vad du finner för gott.




Fri vers (Prosapoesi) av Koloristen
Läst 191 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-05 00:27



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
Masochism handlar om behov att slippa ansvar och den har i bakgrunden ett förtryckande värdesystem...:)
2022-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Koloristen
Koloristen