Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIALOG MED KUKEN

Hördudu kuken ! ja tror det e dags för ett samtal
med dig nu.

Kuken : Äre så dags nu när du inte brytt dig om
mig på särskilt länge mer än när du ska pissa
din självupptagne jävel...

Du har lurat och bedragit mitt hjärta länge nog nu,
för det som togs för kärlek var ju bara att du själv
ville ha roligt....men de e slut på det nu förstår du
för nästa gång lurar du mig inte lika lätt inte när
erfarenhetens visdom kommer avslöja dina syften
så istället för dina köttsliga begär begär jag njut-
ningar som ligga på ett betydligt högre plan än
dina.

_




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 298 gånger
Publicerad 2022-01-05 03:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP