Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kloster






Guds intelligens sover inuti ett kloster i Tibet.




Fri vers av Knark VIP
Läst 76 gånger
Publicerad 2022-01-05 06:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knark
Knark VIP