Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kris

Balanserande på en lina
Trollsländans spröda vingar
Glas som krossas mot betonggolvet
Spegeln är ännu hel
Såren går inte att läka
Sanningar kommer upp till ytan
Elefanten i rummet intill

Minnen som börjat blekna
Gitarrens slitna strängar
Hissen går upp och ner
Färger flyter samman
Där vid rengbågensslut
Ett djupt andetag
Alltid redo för strid

I stormens öga
Båten som kommit i hamn
Orden som tagit sin kraft
Skuggornas förlorade land
Karusellen snurra allt fortare
Huvuden som rullar
Avtryckaren säkrad och redo




Bunden vers av Lidde
Läst 107 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-05 09:19



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Laddat!
2022-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lidde
Lidde