Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spegel, spegel

 

 

Betraktade mitt ansikte
i badrummets spegel

samtidigt såg jag alla andra
jag haft genom åren

några saknar jag
andra inte

såg dagens ansikte
blåste iväg en slängkyss

gick ut i köket
och satte på kaffet

 

 




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-01-05 10:01



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Så ska man se på sig själv! Bra och starkt!
2022-01-07

  bibbi ahrnstedt
Bravo!
2022-01-06

  lila fjäderblomman VIP
En härlig acceptans!
2022-01-06

  Respons VIP
Svårt att förstå och acceptera åldrandets konsekvenser - men du verkar lyckas!
2022-01-06

  Kungskobran VIP
Var ser jag
när jag ser mig själv
i spegeln
är det jag
är det någon annan
eller bara en illusion
i en låtsasvärld
full av ansikten
som inte ser sig själva
2022-01-06

  Gunnel Eriksson VIP
Viktigt att tycka om sig själv
och en kopp kaffe dessutom.
2022-01-06

  Eva Helene VIP
Insiktsfullt i en bra text med knorr!
2022-01-06

  Ewa-Britt Nilson VIP
Se sig själv
i en spegel ett
råd man bör ta till
som en egen regel
för att åt sig själv sen
sätta rätt segel!
2022-01-05

  Stanley Rydell
Tror din dikt säger mycket om dig som person - som uttryck för självinsikt. Gillar tonen!
2022-01-05

  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfullt om hur livets skiften finns
att se i våra ansikten. Ja viktigt att
bejaka sig själv.
2022-01-05

  Sparvögat VIP
Ett fint accepterande av varandets jag…
2022-01-05

  Lottie Ålhed VIP
Visst är det så. Många skiftningar i livet och ansiktet genom åren. Men kaffe och ett accepterande av det hela är inte fel.
2022-01-05

  Öknens Ros VIP
Det smakar alltid bra med kaffe, oavsett utseende. :)
2022-01-05

  Susen VIP
Insiktsfull och vackert om utvecklande inre resa
2022-01-05

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
En härlig syn! Din text är präglat av positivism!
Slängkyss och kaffe!
2022-01-05

  M.Eta
Kaffe,kaffetåren…..gör underverk!
2022-01-05

  Maria Sundelin VIP
Bra devis
Kramar
2022-01-05

  ULJO
En bra idé med kaffet.
2022-01-05

  Feliaxel VIP
Gillar hur du ser dig själv
Så fantastiskt
2022-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP