Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Med egenmäktigt personligt tillstånd av Bert Karlsson himself att använda hans foto som illustration till Notariuspublicus:Sten Wiking's text årskalender vars design är köpt för upphovsrätt© genom Vistaprint.


ÅRET SOM FÖRÄNDRAR

Bert Karlsson riktigt njuter
när han från sin You tube-
tron "Berts värld" använder
sig av dess yttrandefrihets
rättighet förklara öppet hur
dumma i huvudet ett flertal
av svenskarna är som går på
mina efter mina
men ingenting lärt av hyck-
lande kvacksalvare till jour-
nalister och politiskt bedrägeri.

Månne 2022 vara året som för-
ändrar med eller utan pandemi.

~




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 145 gånger
Publicerad 2022-01-05 11:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP