Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sprid oss över markerna som gödsel!


Delta och Omikron
är Tellus samurajkämpar,
med svärden sänkta
djupt i människoköttet,
slipade och blanka

Biosfärens vapenarsenal
står dem till förfogande
mot denna detrimentalt invasiva art

Vi är planetens autoimmuna
förskräckelse

Nu har vi chansen att decimeras,
och den ska vi välkomna

Vi är på tok för många,
och i våra flesta idéer
och utlevelser
har vi fel

Om Tellus försvarsstyrkor
med de grekiska beteckningarna,
misslyckas
med att kraftigt decimera Homo sapiens,
kommer arten helt att försvinna,
tillsammans med biosfärens fulla invånarantal

men såvida de pandemiska försvarsstyrkorna
muterar vidare
och slaktar 99% av oss
i ett gyllene nafs,
blir Jorden på nytt jungfrulig,
och Homo sapiens bara en obetydlig
och tämligen irrelevant art
bland alla andra;
fjärilar, skalbaggar, sjöhästar

Vi hade alla hoppats på Ebola,
som dock lät sig kväsas
i sin linda

Nu tror vi på Covid 19,
och ber ödet och makterna om assistans
för dess ädla värv

Det är härligt att följa denna kamp!

Leve Delta!

Leve Omrikon!

Leve allt dödligare mutationer!

Kväv oss!
Sprid oss över markerna som gödsel
för gräs och grödor,
för skogar och fält,
för frukter och örter!




Fri vers (Fri form) av Ingvar Loco Nordin VIP
Läst 82 gånger
Publicerad 2022-01-05 14:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Loco Nordin
Ingvar Loco Nordin VIP