Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaccin, limerick

En bragd att få fram vaccin
i kampen mot pandemin
Det var riktigt bra det
fast en del vill inte ha det
Snacka om pärlor för svin




Bunden vers (Limerick) av stenhur VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-05 16:27



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
Roligt och sant.
2022-01-06

  Foohexa
Ibland tänker jag att jag gärna skulle kunna slicka ett svin i arslet
Om jag fick chansen att spotta ett annat i käften

:)
2022-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Vem är det egentligen som är elak?
2022-01-05

  Nanna X
Larz, så elakt att använda min skrivarväns sida för att diskutera blockeringen. Förlåt Stenhur för att jag någonsin började diskutera med denna människa, men anade ju ibte inte att det skulle drabba dig. Ledsen för det, verkligen.
2022-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Jag blockerade dig först, tant.
Ti hi.

Det är ju du som älskar att blockera.
Fast du skrev till mig att du tycker det är "brutalt".

Liar, liar...
2022-01-05

  Nanna X
Bara så du vet stenhur: Larz som skrev två kommentarer nedan på sidan har jag blockerat nu. Men han verkar gilla att bli blockerad, förstår inte riktigt hur han fungerar.

Gott nytt musikår önskar jag dig!
2022-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Ta en fjärde, vetja.
Cyanid.
2022-01-05

    tramp
Kul limerick med knorr på slutet haha

Jag har tagit TRE sprutor :-)
2022-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Vad du tycker, Nanna X, struntar jag totalt i.
Du ska inte mästra mig. Det ska du ha klart för dig.

Jag är inte intresserad av hur många sprutor du tagit.
2022-01-05

  Nanna X
Önskar dig en god fortsättning på det nya året, med mycket musik och så lite sjukdom som möjligt!
2022-01-05

  Nanna X
Jag tycker det är ett samhällsansvar att vaccinera sig. Jag har tagit två sprutor och väntar på den tredje.
2022-01-05

  Larz Gustafsson VIP
Så du kallar mig för svin?
Det kommer du ingen vart med.
Jag fortsätter att vägra.
Inte för att jag är motståndare till vaccinet utan helt enkelt för att jag inte VILL bli vaccinerad.
2022-01-05
  > Nästa text
< Föregående

stenhur
stenhur VIP