Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Prinsessan Christina läste på TV nyss...

Om stjärnan på himlen
och de tre vise männen...

Då kom jag att tänka på att...

En av dem har jag fått spela
när jag gick i första eller andra klass...
Jag minns inte vilket år det var...


Jag älskade ju att spela teater men fick
sällan vara med... Men till det årets julspel
valdes jag in allra först... Fröken sa:
- Ewa-Britt ska spela Baltasar!

Jag jätteglad, men mest häpen att jag fick vara med
så jag frågade, är jag med för att jag gillar att spela
teater, nej det var det inte... Bara för en ensa sak:
-Jag hade ju bäst skor för rollen! Remsandalerna
jag hade i somras, har jag kvar dem så är jag klar
för att vara med. Precis sådana hade de på sig då...




Övriga genrer (Kåseri) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-05 18:04



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Prinsessan låg högt på ärten, satt sedan vackert som tacksam tik på stjärten, fast en del föredragit 'stussen', på papperet kan vikt den kallas tussen, tänk sött och rött eller bara bjärt den...
2022-01-07

    Sefarge VIP
Prinsessan skulle läst
ur en H.C. Andersen
Bok eller från"Tusen
och en natt"istället
Då hade jag lyssnat!
;)
2022-01-05
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt