Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Färglös färgskala

Trycksvärta på fingrarna 

Trots att jag inte läser

Dagstidningar i pappersformat 

En paradox till livets 

Vitsvarta bakgrunder

Gråskalan tar över synfältet

Suddar ut konturerna 

På samma sätt som vattnet 

Sköljer bort trycksvärtan

Från mina fingertoppar 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 86 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2022-01-17 06:57



Bookmark and Share


  Nanna X
I januari känns livet verkligen som en gråskala, bra fångat! Idag lyser dock solen på den gula husgaveln tvärs över gatan, det ger hopp om vår.
2022-01-18

  Marita Ohlquist VIP
Tankeväckande text om livet.
2022-01-17

  ULJO
Tur att inte allt i livet är svart och vitt
2022-01-17
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP