Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vetenskapen

jag är för vilsenheten
Jag vet att endast den,
skingrar mig ifrån vetskapen

jag vill inget veta, endast förbli

ett obestämbart
faktum.




Fri vers (Fri form) av Skrivmaskinsskriverska
Läst 192 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2022-01-06 06:24



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Instämmer i denna väna programförklaring; omfamna vilsenheten; bli fri.
2023-03-07

    Sefarge VIP
Att vara vilsen betyder
väl att söka?
Människas
största
drift?
;)
2022-01-06

    Askanden
är lite på samma spår
det lyckligt omedvetna

den som inte är vilse,
är vilse
och knappast ödmjuk

så har jag sett på mig själv i stunder av kunskap och stark övertygelse
2022-01-06

  Larz Gustafsson VIP
Själv är jag tacksam över att ha hittat hem och vill INTE tillbaka till att vara vilse.
2022-01-06

  Emanuel Sigridsson VIP
Om jag fortfarande var lärare skulle jag ta den här texten och säga till mina elever. Så här skall det se ut. Textens inre logik är ofelbar och kan knappast skrivas bättre. Byggstenar griper efter varandra och in i varandra - vilsen - vetskap - obestämt: i sina former, centrerat av - inget - faktum. Jag bara säger: välkommen till poeter.se. Jag tror åtminstone att Du är ny här.
2022-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Skrivmaskinsskriverska
Skrivmaskinsskriverska