Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


914.Live in a bubble ...

#...live in a bubble
is hard to control...#

...jag...
berättade för
*SJÖAR SKOGAR
OCEANAR*

och

#DIN BORTGÅNG#
sörjde vi
tillsammans

...tårar...
undervattensflod

hällde ner hettan
dränkte smärtan

och...nu...

visköst flytande
sömnglömska

är balsam för
lidande själ...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 98 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-06 08:10



Bookmark and Share


  aol
Kändes så sorgesamt i hjärtat
2022-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP