Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


När själen strålar hopp, inget kan stå emot den


HOPPAS

Hon seglar med sin själ

borta från smärtskäl

Hon går utan farväl

när hennes närvaro o frånvaro är likaväl

Kom ihåg mycket väl

Blomman som du hårt trampat ihjäl

Ja. vissnade hon, frös ihjäl

Men hon kommer blomma om sin själ

Hon är stjärnan som alltid 

Kommer stråla hopp i sin själ




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 163 gånger
Publicerad 2022-01-06 09:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP