Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tag vara på livet

Livet är kort

Tag vara på det!

Njut av att kommunicera fritt

med de medmänniskor

som kommer i din väg...

Jag är ju en fri glad själ

egentligen

Jag skiljer mig ifrån de flesta

i och med att jag inte är så rädd

att  kommunicera med folk

jag ej känner...

Man får arbeta med sig själv

Allt liv är ju arbete....




Prosa av bohemen VIP
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-06 10:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP