Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Catwalk i vinterskogen

Dagen är ljuset

som klär trädet

i frostens negligé

 

jag ser och känner

att jag lever




Fri vers av Peter Olausson VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-06 12:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Ser bilden framför mig.
2022-01-07

  lodjuret/seglare VIP
Underbar text, jag kan dansa till tjatig text o tjatiga toner av 'Peggy Sue'... av Buddy Holly...
2022-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Peter Olausson
Peter Olausson VIP