Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


© Omslagsdesign :Sten Wiking med betald licentiat från vistaprint.


DET BIPOLÄRA SAMHÄLLET

Att få ett lands regering erkänna sin
politiks inkompitens är som att söka
få en brottsling erkänna sina brott,
men när nu förnekandet och mörk-
ningen av problemen börjat uppdagas
i skenet av dagsljuset i att det ligger
på en högre nivå i samhällsmaskinen
än hos de sk "gängen"riskerar faktiskt
hela samhället rasa ihop likt ett kort-
hus där infiltrering av kriminella
intellekt hos statliga myndigheter
börjat identifieras som grogrunden
till övriga problem.

Ingen upplyst människa åker frivilligt
till ex Båstad,Vadstena eller Halmstad
med ärligt uppsåt utan att bli medbrotts-
ling i småpåvars korrupta konspiration
där diplomatisk dispens övergår demo-
kratisk ordning som istället blivit till en
demokratisk diktatur,
och det som händer i sådana samhällen,
stannar där.

~

-




Övriga genrer av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 138 gånger
Publicerad 2022-01-06 13:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP