Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


BLOMMAN MAMMA

-Hej my sunshine

-Hej mamma, du är bästa blomman som alltid kommer tillbaka, 

Välkommen tillbaka, bästa mamma

-Och du är vattnet jag vattnas med till livet




Fri vers (Fri form) av MALVAA VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-06 13:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MALVAA
MALVAA VIP