Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Varmt tack till P. Olausson för inspiration (Över gammalt personligt minnes möte)


Snow cat walk




Lokatten betraktade den
avstannade skidåkaren.

Från sitt snötyngda
gömsle.

Liggandes på en block
-sten mitt i granskogen.

Kände sig iakttagna
båda två med spår

Som korsat och gått in
i varandras tillfälliga
närhets-närvaro.








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-06 13:57



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
"En flykting korsar sitt spår" (Sandemose)
2022-01-07

  Kungskobran VIP
Skulle gärna korsa min väg med ett Lodjur
2022-01-07

  Kajan VIP
Stilla stund, stilrent förmedlad.
2022-01-06

  Bengt H VIP
Alla är vi katter. Tänker jag så smått.
2022-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP