Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jesus och Hitler; Likheten!

Fåren bräker
med.

Dessa självutnämnda
profeter.

En blev odödlig
genom att dö.

Den andre
genom att döda.




Fri vers av Khayyam
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-06 15:54



Bookmark and Share


    Askanden
"All roads lead to Rome"

men

alla vägar leder inte till odödlighet

de flesta slutar som färglösa bortglömda fjantar

dessa två lyckades ypperligt dock
även om den ene var god
och den andre var ond
2022-01-06

    Askanden
underbart underbart
2022-01-06
  > Nästa text
< Föregående

Khayyam