Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Snögloben

Varsamt
med kärleksfulla händer
skakar jag
snögloben vi lever uti
Att leva i en skyddande bubbla
är inte detsamma
som att vara fri.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-06 20:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP