Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vassa reflektioner

Skärvor och splitter ifrån spegeln
utspritt på golvet,
som dagligen speglar min bild underifrån,
som jag sällan utbyter en blick med.
Men ibland är mötet med blicken oundviklig.
Det är då jag aktivt minns.
Ofrivilligt.
Jag vill inte känna.
Jag vill inte tänka.
Men jag sugs in i den vassa spegelskärvans
reflektion av mitt eget ansikte.
Jag stannar upp på ett tvångsmässigt sätt och
tittar tillbaka på mig själv.
Tusen tankar på en och samma gång.

Låt mig få gå.
Låt mig få gå vidare.
Nu.





Fri vers av Krimskramsan VIP
Läst 91 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-01-06 21:46



Bookmark and Share


  Lustverket VIP
Fin parabel som svänger förbi "Room full of mirrors" (J. Hendrix), åtminstone i min egen tankeskärva gör den det!
2022-02-28
  > Nästa text
< Föregående

Krimskramsan
Krimskramsan VIP