Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus i mörkret

Utan mörker inget ljus 

Ja det kan vara befriande att veta 

Kanske faller regnet i strida strömmar 

Eller så strålar solen från blå himmel 

Mörker och ljus alltid hand i hand

Ty båda behövs för att vi ska uppleva skillnaden




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 90 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-18 06:50



Bookmark and Share


  Susen VIP
Inget ljus utan mörker. Så är det. Bra fångat
2022-01-18

    ej medlem längre
Det är så du ser ljuset i tunneln.
2022-01-18

  ULJO
Så sant
2022-01-18
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP