Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Orden och jag

Greppar efter orden
men de slinker undan
Hala små djävlar

Vaknar mitt i natten
när de vill prata
svettig och sömndrucken
möts vi en stund

Formulerar en känsla
som legat på lur
Ett ögonblick av klarsyn
innan de bugar och gör sorti




Fri vers av Oee
Läst 86 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-07 08:00



Bookmark and Share


  cilax VIP
bra stråk
2022-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Oee