Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg över världen, flyg

 

 

Medmänsklighet

flyger med fria vingar

hindras inte

av gränser, religion eller språk




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2022-01-07 09:44



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
Så sant som det står skrivet! Fint!
2022-01-10

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Tänkvärda och kloka ord!
2022-01-10

  Feliaxel VIP
Kloka ord
2022-01-08

  Niliboy
Så fint och må våra böner räcka långt!
2022-01-08

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker tanke, bra formulerad.
2022-01-07

    Lena Staaf VIP
Ja man kommer långt med medmänsklighet! Inte är den någon miljöfara heller som andra flygturer kan vara. Fint skrivet!
2022-01-07

  Olof Lagerhorn VIP
Jag håller med dig om det; är en
god kraft som inte går att stoppa
och inte känner några gränser.
2022-01-07

  Kajan VIP
Sant, slut på diskussionen egentligen; men många vill ej se.
2022-01-07

  Sparvögat VIP
Så fantastiska ord, medmänsklighetens gåva till folket…
2022-01-07

  Solstrale VIP
Ja det är,tur att medmänsklighet dvs kärlek till våra människor är gränslös!
2022-01-07

  Lottie Ålhed VIP
En hyllning till medmänskligheten Den som är så mycket värd.
2022-01-07

  Öknens Ros VIP
Så sant.
2022-01-07

  Kungskobran VIP
Det är jobbigt att ta hela världens bekymmer på sina axlar

2022-01-07

  Maria Sundelin VIP
Fin tanke
Kramar
2022-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP