Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På väg

Havet väntar inte,
det fortsätter
som om inget
annat fanns,
med vågor
ständigt på väg
mot horisonten,
ivrigt glittrande,
speglande himlen




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 99 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-07 10:00



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Mycket fint skrivet om havet ständigt på väg . Passande rubrik med.
2022-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta