Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solstrale... Vi går och går men kommer aldrig fram. Det kan kännas så i en pandemi då måste vi låta hoppets lykta stå oss bi... Alla måste bidra till stopp av smittspridningen så låt rekommendationerna stå dig bi!...


Tunnelseende - under inflytande av corona

 

möjligheter siktas i tunnel - ljuset

där den kröker sig kraftigt - bruset

finns det ljus där bakom? - kruset

hoppets lykta tänds åter... - huset

 

väl vid kröken ser du vad? - spöken

ännu en bortom den kröken - kröken

att känna hopp omöjligjörs - för röken

erfarenheten bärare av insikt - se upp höken

 

gör allt för att finna vägen ut - solution

för att sen ta dig hem, in igen - pulotion

mörkret sluter svart om dig... - infusion

ännu en krök utan något ljus - distorsion 

 

ångest bärare av hopplöshet... - paniken

all denna erfarenhet ifrågasätts - skriken

finns det ljus eller hopp att fånga - piken

fortsätter du försöka ta dig hem? - mimiken

 

det du tror är vad du vill tro just nu - fantasi

metodiskt fortsätter du framåt ändå - frenesi

går och går i dagar men tvivlar i ett - dystopi

ljuset måste finnas i slutet av tunneln - espri

 

 




Bunden vers (Rim) av Solstrale VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2022-01-07 11:30



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Fantastisk bild tillika bildserie som ändras varje gång man läser den, mångbottnad!
2022-01-10

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tiden vi lever i
hoppas att alla snart kan träffas
i glädje och harmoni.
2022-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Solstrale
Solstrale VIP