Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mobbad personlighet

Jag har alltid identifierat mig som dumpad
fast jag har haft en relation i 15 år
15 år är ca 40 % av mitt liv
Ändå får jag en känsla av att jag är den som blir kvar

Mobbad personlighet kanske det kallas
Säger det ibland
kul med självdistans ju
Får alltid skratt, är ju en entertainer
De som känner mig riktigt väl
i princip ingen
Blir förvånad över att självdistansen
egentligen bara är väl dolt självhat
"Jag trodde aldrig det, du verkade så cool"

Ibland ångrar jag att de fick komma så nära




Fri vers av Skelettkvinnan
Läst 129 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-07 12:23



Bookmark and Share


  Arne Björn Fredriksson
känner igen min egen verklighet, faktiskt!
livet kan vara plågsamt i det inre hur man än försöker öppna sig, så slår dörren igen lika skoningslöst
- uppskattad dikt :)

2022-01-09

    Sefarge VIP
Vibrerande ord
Av igenkänning?
2022-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Skelettkvinnan