Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tatuerade symboler markerar numera mångas själsliga status.


BLÄCKETS RELIGION

Den nya andlighetens attribut
blir ristade på ytan av personen,
Nu överges den inre, dolda zonen
till förmån för dess yttre substitut.

Nu gäller först och främst och absolut
den artificiella konventionen.
Symboler utgör representationen
på nålarnas och bläckets institut.

Den nya tatueringsreligionen
är giftigt gaddad för- och akterut
på yttersidan, representationen

för att det inre fromhetslivet tagit slut.
När gifter sprutas i populationen
blir andligheten hur man bör se ut.





Bunden vers (Sonett) av Ulf Carlsson VIP
Läst 109 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-08 14:28



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En underfundig betraktelse som bygger på allvarsgrund. Förflyttningen inifrån ut är ett faktum och det som skaver bedövas med medicin, dels i ordets rätta bemärkelse men även i form av ”tröstkonsumtion” av allt möjligt, inklusive människor/relationer.
2022-01-08
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Carlsson
Ulf Carlsson VIP