Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker igen

 

Vänd mig inte ryggen

om jag tvivlar och är vrång

öppna ditt hjärta

ta min hand en sista gång

och smek min kind

vacker igen.

 




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 104 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2022-01-07 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP