Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en text direkt ur märkligheten..


och allt jag vet är du

 

Hur många månar kan fånga den skärva av silver. Det måste vara tusen och ingen. Och när sedan natten gömmer sitt ansikte i min armhåla vet jag allt jag behöver veta. Det är möjligt, till och med troligt, att jag är galen.

I ett rus sköljer sorg och glädje likt bräckt vatten i flodmynningarna, där mangroverötternas ogenomträngliga nätverk syns under vattenytan likt en förvriden spegelbild.

Jag hittar tillbaka till mitt hem igen och låter mig vägledas av det kollektiva medvetandets sökande efter sanning. Och sedan sätter jag händerna i arbete.




Prosa av kerstin skriver VIP
Läst 163 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2022-01-07 18:40



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Du ger mig underbara spegelbilder:
"mangroverötternas ogenomträngliga nätverk syns under vattenytan likt en förvriden spegelbild"
Mangroverötterna under vattenytan ....
... skall gå på jakt!
2022-01-09
  > Nästa text
< Föregående

kerstin skriver
kerstin skriver VIP