Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Januarihaiku


skogsbad
kvalstren får granbarrsdoft
i dammsugaren




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2022-01-07 20:20



Bookmark and Share


    Lena Söderkvist VIP
En väldoftande dammsugning, på min ära. Det är bara att gratulera de små...
2022-01-10

  TrollTörnTrappan VIP
Lika bra nu, efter att texten "blev uppsugen"... Svarar igen ungefär samma :

Vilket perspektiv!! Känner mystiken i hur de små varelserna får möta en ny värld - på gott och ont?!

Även för läsaren förstoras barren upp och blir en hel svärm..

[..påminner mig vagt om Radions senaste julkalender, där insekter har huvudrollerna mitt i människorum].
2022-01-08

  Annie b'larsson VIP
Kvalstren badar i barrsjön från julgranen i dammsugaren.
2022-01-08

  lodjuret/seglare VIP
Din stil på haiku duger, annars att en haiku suger, någon kan suga en karamell, somliga texter är som en nyårsraketsmäll, tänka sig att året börjar på nytt, att det mesta är som just flytt...
2022-01-08

  TrollTörnTrappan VIP
Vilket perspektiv!! Gott för de små varelserna??
[..påminner mig vagt om Radio-julkalendern med insekter i huvudrollerna]
2022-01-07

  Chan VIP
Städa julen ut är en härlig känsla. Skönt för kvalstren med lite shinrin yoku.
2022-01-07
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP