Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Möt mig

Två egenheter i varsin individ

Stöter mot varandra och från varandra

 

Lämnar märken på varandras yta som ärr som för evigt påminner om ögonblicket då ensamhet inte längre var en tanke eller verklighet

 

Möts vi igen?

 

Jag vill skriva en lapp och lämna i ensamheten

 

Kom och möt mig i tomheten

 

Så vi kan vara

 

Tillsammans 




Övriga genrer av Pauline Pousár
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-01-07 20:52



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Mjukt och ömt om det som sårar, tynger, krackelerar - tack!
2022-02-13
  > Nästa text
< Föregående

Pauline Pousár
Pauline Pousár