Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets fallfrukt

Nätternas rosa sand,
rinner igenom timglaset.
I mina ådror flyter
mina dikters bläck.
Saknar inte ens.
De stunder av total ensamhet.
Varför skulle jag det?
Bjuder på livets fallfrukt.
Fundersamt den nakna drömmen,
symboliserar en slags tystnad.
Inom mig endast osäkerheten byggt sitt bo.
Utan att för den skull ta hänsyn,
till den lilla tjej jag en gång var.
Ännu oron slingrar sig som flådda espingar
under huden.
Men begrundar de frusna ögonblick av total
närvaro.
Jag känner dess smältande maskrosvin pulserar
i hjärtats indigoblå.
Någonstans jag anar.
Det ingen annan trott mig veta.
Sanningen bakom de flagnande hemligheter.
De med sitt söndertrasade affektionsvärde.
Påtagligt berusad.
Även då jag ser himlens förvildade slöjmoln.
Bjuder upp till älskande.
Självdestruktivt jag sveper allt i glaset.
Tackar för mig.
För att inte återvända.
Förrän den sista verkligheten andats samma luft.
Då först då.
Kan jag minnas.
Kan jag glömma.
Allt.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2022-01-07 21:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP