Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Väldigt, väldigt mumsigt"


Hamburgerkriget

Hamburgerkriget tar vid igen.
Ungefär som på åttiotalet när MacDonalds slogs mot Max
å norrlandspatriotismen dödade det kapitalistiska idealet
långt innan Burger King ens fanns på kartan.
Fast denna gång slåss man för en annan sak -
kvalitet. Välbärgade nutidsorienterade kunder kräver kvalitet.
En hamburgare för tjugofem eller trettiofem,
man får vad man betalar för. Ingenting vi vill ha.
Kedjorna tvingas till att steppa upp.
Själv föredrar jag det vegetariska alternativet,
eller jag väljer det men jag har hört att det inte är så bra;
det processade, det manufakturerade producerade
att rena produkter är bäst för oss
och det gör allt så mycket svårare
om man vill ta ställning.
Men va fan är en hamburgare?
Morötter går väl lika bra,
eller för all del: Selleri!




Övriga genrer av ßluie VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-07 21:17



Bookmark and Share


    Askanden
mumsigast är hemmagjorda quornburgare de är däremot inte veganska

billigt kött får mig att vilja gråta!
och vem betalar det priset om inte korna och grisarna
2023-02-09
  > Nästa text
< Föregående

ßluie
ßluie VIP